Heb jij de tip voor ons?

Komt jouw 'tip-kandidaat' bij ons op gesprek, dan ontvang je een bol.com bon van ons t.w.v. € 50,00. *

Komt degene in dienst dan krijg je van ons nog eens € 150,00 euro aan cadeaubonnen naar keuze. *

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een nieuwe collega op de binnendienst met een opleiding en/of ervaring in de elektrotechniek.

Hoe kun je iemand aandragen?

  1.   Tip een kandidaat-binnendienst elektrotechniek en laat hem/haar solliciteren bij Koninklijke Oosterberg. Zorg dat bij de sollicitatie wordt aangegeven dat de kandidaat door jou enthousiast is gemaakt en regel dat jouw contactgegevens daarbij worden vermeld.

  2. Je kunt ook iemand zelf aanbrengen. Mail dan je eigen contactgegevens en de gegevens van de kandidaat die je wilt aanbrengen. (maylou.laconi@oosterberg.nl)
    Informeer hem of haar dat we mogelijk contact gaan opnemen.

  3. Vul onderstaand formulier in en vermeld jouw eigen contactgegevens en de gegevens van de kandidaat die je wilt aanbrengen. Informeer hem of haar dat we mogelijk contact gaan opnemen.

* Leidt jouw tip tot een arbeidsovereenkomst en is de nieuwe medewerker binnendienst door de proeftijd van 1 maand heen, dan ontvang je van ons een extra € 150,00 bonus, uit te keren in cadeaubonnen naar keuze.

Maylou Laconi

Wil je eerst iets bespreken voordat je iemand aandraagt?

Bel, mail of app met mij of met de vestiging

Maylou Laconi

Corporate Recruiter
Stuur een WhatsApp bericht
Koninklijke Oosterberg Son

Vestiging Eindhoven

Ekkersrijt 4501 A 5692 DN Son

040-2490307

Koninklijke Oosterberg als werkgever

Werken bij Koninklijke Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, inclusieve en familiaire werkomgeving. De cultuur van ons bedrijf is vriendelijk, nuchter en informeel. We zijn een Nederlands bedrijf en kregen in 2018 het predicaat ‘koninklijk’. Daar zijn we trots op.

Als medewerker ben jij belangrijk bij Oosterberg. Je bent bij ons geen nummer. Je krijgt vertrouwen, de ruimte om jouw capaciteiten te benutten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd.

Hoe is het om te werken bij Koninklijke Oosterberg?

Disclaimer:
Koninklijke Oosterberg behoudt zich het recht voor om zonder enige melding vooraf de voorwaarden te wijzigen of met deze aanbrengbonus te stoppen.

Op dit moment is deze actie bedoeld voor het aandragen van een nieuwe collega voor de vestiging in Eindhoven. Mocht je voor andere vestigingen een nieuwe collega willen aandragen mag dat uiteraard ook, maar dan keren wij geen aanbrengbonus uit. Uiteraard zullen wij je daarvoor wel hartelijk danken!